Vragen? Antwoorden.


Hieronder een aantal veelgestelde vragen met antwoorden die jou verder helpen. Staat jouw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op via de pagina CONTACT.

 1. Wat kan ik verwachten vanaf het moment dat ik inlog?
  1. Op het moment dat je inlogt kun je direct gebruik maken van onze content. Denk aan sessies over o.a. remote werken & agile coaching.  Daarnaast bestaat de community uit tientallen interessante leden. Van PO’s, SAFE consultants to Agile coaches. Na het starten kun je dus direct starten met vragen of connecties leggen!
  2. Voor 2021 zijn wij druk bezig met het plannen van de eerste interactieve sessies. Laat ons gerust weten wat jij interessant vindt!
  3. Er worden nieuwe partnerships gestart met trainingsbureaus en experts. Om zoveel mogelijk waardevolle content en toegevoegde waarde te kunnen creëren.
  4. Wekelijks wordt er nieuwe content gepost. Wij plannen onze sessies en de te leveren content op basis van input van de community & Linkedin. Jij bepaalt dus onze roadmap.
 2. Zijn er al sessies gepland voor 2021?
  1. De eerst volgende sessies gaan over remote werken & SAFE. Daarnaast komen hier telkens nieuwe onderwerpen bij vanuit de community. Vanaf 01-01-2021 zullen de data bekend worden en kun je je inschrijven.
  2. Wij verzamelen input van jullie om te kijken welke onderwerpen relevant zijn. 
 3. Hoe kan ik TriggrPro opzeggen?
  1. Mocht je willen opzeggen dan vinden wij dat natuurlijk erg jammer. Stuur ons een mail en wij verwijderen jouw account.
 4. Zijn er kosten verbonden aan een TriggrPro lidmaatschap?
  1. Op het moment rekenen wij nog geen kosten voor een lidmaatschap
  2. In de toekomst zullen wij wel Premium lidmaatschappen gaan aanbieden met exclusieve content, aanbiedingen voor cursussen en toegang tot bijvoorbeeld een vacaturebank.